Práce pro dospěláky s Wáclavem

#_LOCATIONMAP

Datum / čas
Date(s) - 27/11/2020 - 29/11/2020
Celý den

Kategorie


Achooo Zdravím Vás milí příbuzní,
 jak se máte a jak jste prožili oslavu našich Předků? Uff  moc děkuju všem, kteří jste přijeli na oslavu našich Předků, našich Duší a přinesli svou Medicínu do Kruhu. Moc děkuju za požehnání, vedení a Sílu, která se nás dotkla. Luně za její svit a mlze za tajemnou noc, dešti za slzy nebe….

Hey, ale teď  máme zase čas, kdy přichází velké učení a to v narušení našich stereotypů a systémové jízdy přinášející falešný pocit jistoty, který se teď vynořuje a my máme možnost nahlédnout, co to pro nás znamená, co to s námi dělá a kam se tím necháváme směrovat…a kde tomu dovolíme, abychom se ocitli? Jeden můj brácha říkal:“…teď hodně slyším od lidí, že se těší, až se to vrátí zpět do normálu….“,ale to musíme všichni přiznat…do jakého normálu??? 

Bueňo…hay que continuar, jak říkají moudří Taitové, pokračuj dál na Cestě, Cestě Srdce a Ducha, kterou jsi již započal a Ona tě povede…

Srdečně Vás tedy zvu nejprve tedy jen Muže na konec listopadu, kdy máme před sebou Mužský kruh,který už je opět třeba:) a to v řevnickém lesním chrámu,  a pak Všechny na prosincovou oslavu  Zimního Slunovratu v Leoness u Pelhřimova.

Těšíme se na společné Setkání, Radost, Léčení a Sílu v Medicínském Kruhu.

 Achooo!

Všichni moji příbuzní

Wáclav s Ohníkem

vice najdete na www.abuelitofuego.cz

→♥→♥→♥→♥→AKTUÁLNÍ DĚNÍ←♥←♥←♥←♥←

LISTOPAD

MUŽSKÝ KRUH S OBŘADEM POTNÍ CHÝŠE

27.-29. listopadu 2020

v řevnickém lese se zázemím v LESNÍ ŠKOLCE ZeMě 

Hey milý bratři, zdravím Vás a již se těším od léta na další, tentokráte syrové podzimní setkání uprostřed lesa u Dědečka Ohně. Budeme sdílet, připravovat dřevo, toulat se po lese, lézt do kopců, hledat svou vnitřní Sílu a Jasnost v tomto čase přibývajícího temna. V sobotu  společně projdeme očistou Těla, Srdce, Mysli a Ducha. Kdo bude chtít přijet již v pátek, tak se setkáme v 19h v Medicínském Kruhu, kde zapálíme Oheň posvátným způsobem a posedíme chvíli u Něj. Kdo bude chtít spát v lese, bude moci, kdo bude chtít větší pohodlí tak bude možnost v jurtě. Dá se přijet jen na sobotu a to, že přijdete nejpozději do 9:30 – konec v nočních hodinách. Jinak oficiální uzavření kruhu bude v neděli dopoledne. Z předešlých setkání, však doporučuju, být na setkání od začátku do konce.

Toto setkání má omezenou kapacitu, vše se dozvíte po té, až se přihlásíte a já Vám zašlu podrobnou pozvánku.

Těšíme se na Vás!

Všichni moji příbuzní

Hlásit se můžete na abuelofuegito@gmail.com zašlu Vám pak podrobnou pozvánku

Wáclav a Ohník

Oslava Zimního Slunovratu s obřadem potní chýše

20.-22.prosince 2019

Medicínský statek Leoness na Vysočině poblíž Pelhřimova 

Srdečně Vás zveme milí Příbuzní v tento silný čas do Medicínského kruhu. Je to velká výzva, kdy se můžeme setkat se Světlem i Tmou v plné Síle. Proto je dobré se na tuto oslavu dobře připravit. Budeme od pátku do neděle udržovat dobrý Oheň, aby nás chránil, dával nám světlo, teplo, svojí podporu a moudrost.  Těšíme se na Vás a na společné setkání v Medicínském kruhu, kde oslavíme zrození Síly Slunce a očistíme se na tento nový cyklus růstu, abychom mohli dál kráčet vzpřímeně v Síle a s hřejivým pocitem na prsou:)

Všichni moji příbuzní

Hlásit se můžete na abuelofuegito@gmail.com zašlu Vám pak podrobnou pozvánku

Wáclav a ohnivec

Napsat komentář